Takimi Ganja Berati - Ganja rrefehet per vellaun e ndjere, Berati i jep lule dhe i shpreh pelqimin

1 838 Shikime 203 mijë
Argëtim

firstchannel
valamala
#ItsMyLove #Ganja #Berati

Komente